Cégünk, az M.M.LIGHT Kft. 1995-ös megalakulása óta jelentõs sikereket ért el az áramfejlesztõk bérbeadásának szakterületén. Képzett szakembergárda biztosítja a munkák megfelelõ minõségû elvégzését, problémamentes megoldását. Cégünk az alapítása óta többszörösére növelte eszközparkját, így gond nélkül vesszük az elénk gördülõ akadályokat, mint ezt a referenciákban megemlített partnerek, ill. események jelzik, ahol a cég pozitívan szerepelt.
 

Jelen pillanatban eszközparkunk 20 darab aggregátorból áll. Elsõként a filmes forgatásokon nélkülözhetetlen lakóautók bérbeadását említhetnénk meg, jármûparkunk a forgatás kényelmessé tételéhez minden eszközt tartalmaz. Az áramfejlesztõk bérbeadását, karbantartását említhetnénk meg, mely gépek szabadon alkalmazhatók az élet bármely területén az építõipartól a szórakoztatóiparon át a szünetmentesítésig. Áramfejlesztõink a legmodernebb kivitelûek, önjáróak, rendelkeznek az összes szükséges minõsítéssel, zajcsillapítottak és folyamatos stabil frekvencián mûködnek. Teljesítmény tekintetében 2 KW (1x8A) kézi áramfejlesztõktõl kezdve egészen 300 KW (3x450A) leadására képes eszközt tudunk biztosítani.  

 

A kis teljesítményû gépektõl kezdve, melyek házi felhasználásra is alkalmazhatóak, egészen a nagyokig az összes gép rendelkezik a szükséges minõsítésekkel, mind az energiaellátás, mind a zajelnyelés szempontjából.   

 

Referenciáink megtekintése során tapasztalni fogja, hogy cégünkbe igen sok méltán világhírû cég és produkció vetette eddig bizalmát, melyet mi a jövõben is szeretnénk kiérdemelni.