Cégünk, az M.M.LIGHT Kft. 1995-ös megalakulása óta jelents sikereket ért el az áramfejlesztk bérbeadásának szakterületén. Képzett szakembergárda biztosítja a munkák megfelel minség elvégzését, problémamentes megoldását. Cégünk az alapítása óta többszörösére növelte eszközparkját, így gond nélkül vesszük az elénk gördül akadályokat, mint ezt a referenciákban megemlített partnerek, ill. események jelzik, ahol a cég pozitívan szerepelt.
 

Jelen pillanatban eszközparkunk 20 darab aggregátorból áll. Elsként a filmes forgatásokon nélkülözhetetlen lakóautók bérbeadását említhetnénk meg, jármparkunk a forgatás kényelmessé tételéhez minden eszközt tartalmaz. Az áramfejlesztk bérbeadását, karbantartását említhetnénk meg, mely gépek szabadon alkalmazhatók az élet bármely területén az építipartól a szórakoztatóiparon át a szünetmentesítésig. Áramfejlesztink a legmodernebb kivitelek, önjáróak, rendelkeznek az összes szükséges minsítéssel, zajcsillapítottak és folyamatos stabil frekvencián mködnek. Teljesítmény tekintetében 2 KW (1x8A) kézi áramfejlesztktl kezdve egészen 300 KW (3x450A) leadására képes eszközt tudunk biztosítani.  

 

A kis teljesítmény gépektl kezdve, melyek házi felhasználásra is alkalmazhatóak, egészen a nagyokig az összes gép rendelkezik a szükséges minsítésekkel, mind az energiaellátás, mind a zajelnyelés szempontjából.   

 

Referenciáink megtekintése során tapasztalni fogja, hogy cégünkbe igen sok méltán világhír cég és produkció vetette eddig bizalmát, melyet mi a jövben is szeretnénk kiérdemelni.